Kontorhotellet i Dyrøy har åpent. Pr. nå er det for inntil 5 studenter, men etter hvert som situasjonen normaliserer seg, kan vi ta imot flere. Du betaler ingenting, og du kan booke eget møterom dersom du skal ha samtaler over nett eller samarbeide med noen.  Booking finner du på Dyrøy kommune sine hjemmesider.

Kontorhotellet
Johanne Bolle Gabrielsen (til venstre) og Helena Bolle Gabrielsen synes det er flott at studenter som er hjemme på grunn av korona situasjonen kan bruke kontorhotellet, helt gratis.

Koronarestriksjoner må selvfølgelig også overholdes for de som oppholder seg på kontorhotellet.

Det er satt opp desinfeksjons-midler rundt i lokalet. Annenhver arbeidsstasjon er tilgjengelig, slik at vi opprettholder 2 m. avstands regelen. Vi holder kontroll via booking, slik at ikke mer enn 5 studenter bruker kontorhotellet samtidig.

To studenter som har benyttet seg av denne muligheten de siste ukene er; søstrene Johanne Bolle Gabrielsen, som til vanlig studerer til barnehagelærer i Bergen, og Helena Bolle Gabrielsen, som studerer til lærer 8-13 i Hamar. 

«Det er fint å ha en plass hvor man kan konsentrere seg ordentlig om å studere. Hjemme er det for mye som distraherer. Jeg har tre hjemmeeksamener som skal forberedes, da trenger jeg litt ro», sier Johanne.Det er Helena helt enig i. «Når man drar hit, er det med motivasjon om å jobbe med fag. Litt som når man drar på skolen. Det er lettere å være i studentmodus når man sitter her».

Vi ønsker dem lykke til med studiene.