En enorm dugnadsinnsats er gjort for å klargjøre frisbeegolfbanen i sentrum. Vi tar det steg for steg. Nå er teesign kommet opp til 11 kurver – og de første 11 kurvene er på plass. Store trær er felt, og om kort tid vil en beitepusser bidra til at traseen blir enda bedre rydda.

Vi får mange henvendelser av hyttefolk, sommergjester og også innbyggere OM banen kan brukes. Svaret er ja, men da skal alle vite at det gjenstår arbeid for å få en 18-hulls bane slik vi ønsker den skal framstå.

Se på vedlagte kart for å teste ut hull 1 -11. Om dere vil ha en kortere og mer familievennlig testrunde, anbefales det å starte ved kurv 6 (inngang til idrettshall). Det er ei fin sløyfe med fem kurver ( 6-11) som går rundt skolen og nedenfor barnehagen. (Vi gjør oppmerksom på at utkast nr 3 er foreløpig flytta. Grunnen er at det gjenstår et større ryddearbeid før det opprinnelig utkastpunktet vil bli brukt).

Frisbee
Om få dager kan frisbee lånes på biblioteket. Lokale bedrifter har også bestilt inn.

Sommerartig i Dyrøy
Kanskje vil du som gjest bruke litt mer tid i Dyrøy? Vi har flotte overnattingsplasser med tilrettelegging for bobil og campingvogner. Videre er det mange godt merka fjellturer. Ønsker du fart og spenning, er vi kjempestolte av en av de beste gocart-banene i nord. Og i sentrum står beachvolleyballebaner og en stor kunstgressbane og inviterer til aktivitet.

Velkommen til Dyrøy.