Målet med fotokonkurransen er å vise frem den flotte regionen vår, både for de som bor her og de som ønsker å besøke Midt-Troms. Sitter du på noen blinkskudd som du ønsker å dele? Er du god på formidling av kultur, historie og følelser gjennom bilder? Da vil Midt-Troms gjerne at du deler dine bilder her!

Alle som deler sine bilder er med i en konkurranse der de kan vinne overnatting på fine destinasjoner i vår region. I denne fasen vil 6 heldige vinne hver sin overnatting utenom høysesongen (for to personer - på noen av stedene kan man bruke hele hytta/lodgen 4-8 personer). Overnatting gjelder på følgende plasser; Garsnes Brygge, Dyrøy Holiday, Målselv Fjellandsby, Medfjord Brygge, Senja Fjordhotell og Hamn i Senja.

Midt-Troms står sammen

Midt-Troms har over flere år samarbeidet godt. Gjennom felles satsinger er det laget en regional næringsplan og en plan for bærekraftig besøksforvaltning.  Nå satser Midt-Troms på å samle inn gode bilder og videoer fra alle som har lyst til å dele. Bildene vil bli brukt til å fortelle om gode opplevelser i Midt-Troms. Alle samarbeidspartnere, kommunene i Midt-Troms, Visit Senja Region, Folkebladet, Nye-Troms og Nordavind utvikling AS som i felleskap står bak satsingen, kan benytte seg av bildene.

Konkurransekategorier

Kategori 1:         Friluftsbilde/filmklipp: Vis oss ditt favoritt-sted.

Kategori 2:         Relasjon/stemning: Ut på tur bilde/filmklipp – som viser god stemning og menneskelige relasjoner, gjerne på tvers av generasjoner.

Kategori 3:         Uværs-bilde/filmklipp: Stemningsbilder/film der uværet herjer, rå natur, ekte værstemning i Midt-Troms.

Kategori 4:         Lokal matopplevelse bilde/filmklipp: Har du hatt en god lokal matopplevelse i Midt-Troms, i fjæra/på fjellet, på restaurant eller på hytta/camping?
 

Bildene vil bli presentert og publisert på en god måte gjennom ulike kommunikasjonskanaler for alle kommunene i Midt-Troms.

Lokal jury: Kristoffer Vangen, fotograf og innholdsskaper på Instagram, Hege Enge Dekkerhus, eier Norwegian Wild og fotoentusiast, Stig Stokkland, styreleder Visit Senja Region og fotoentusiast.

Last opp dine bilder her. Konkurransereglene er et eget vedlegg her. I tillegg finner du disse på www.visitsenja.no og i sosiale medier.  

Frist for innsending: 20.04.21.

Vinneren kåres av lokal jury: 30.04.21.

Kommunene i Midt-Troms håper du vil dele dine øyeblikk!