- Dette er et veldig spennende markedsområde for oss som vi har stor tro på. Vi ønsker å tilby et komplett sortiment av produkter innenfor bygg og VVS. Dette skal vi gjøre sammen med ei kunnskapsrik og motivert gruppe ansatte som vi håper å rekruttere lokalt, uttaler daglig leder i Lavangen, Lars Petter Nilssen.

Selskapet driver butikk både i Lavangen og Bardu i Byggfag-kjeden, og ekspanderer nå med byggevareutsalg og VVS-avdeling til Dyrøy. Med seg på laget har de rørleggermester Bjørn Erik Nilsen, som er bosatt i kommunen. Juridisk navn på selskapet blir Dyrøy Byggeindustri AS.

Nilssen er veldig fornøyd med måten han er blitt møtt på fra Dyrøy kommune og sier det har gått veldig raskt fra kontakten ble etablert, til de hadde bestemt seg for å satse.

Dermed blir det på nytt liv og røre på Bergan i lokalene til Alf Jenssen og Hilde Espejord, som huset en vellykket byggevareforretning helt frem til 2013.

Lokalene skal pusses opp og inneholde både byggevare (Byggfag) og VVS-avdeling (VVS-eksperten). Målet er åpning av «BYGGFAG Dyrøy» før sommeren.

Etableringen støttes av omstillingsprosjektet VOX Dyrøy.

Styreleder i VOX Dyrøy og ordfører i Dyrøy kommune, Marit A. Espenes, er selvsagt veldig fornøyd med nyetableringen.

- Dette har Dyrøysamfunnet virkelig savnet! Vi ser enorme muligheter for å skape liv og røre i Dyrøy når vi nå får bedre tilgang på byggevarer og håndverkertjenester. Nå må vi bare hjelpe til med å finne en lokal driver, oppfordrer ordføreren.

For mer informasjon, kontakt:
Daglig leder Lars Petter Nilssen i Lavangen Byggeindustri, 91 88 23 86
Daglig leder VOX Dyrøy, Stig Stokkland 90 93 46 54
Ordfører/styreleder VOX Dyrøy, Marit A. Espenes 91 33 55 74