Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Koronavaksinering

Dyrøy kommune er nå i gang med oppfriskningsdose (4.dose) Koronavaksine. Alle over 75 år har fått tilbud/time til vaksinering og fra neste uke vil vi også begynne å vaksinere personer fra 65 år. Det sendes ut sms med tilbud om time. Dersom du ikke ønsker timen eller har behov for å flytte den, er det fint om du tar kontakt på sms eller telefon 41238210.

Covid

Endringer i smitteverntiltak som gjelder fra 12. februar 2022

Overordnede råd om smittevern til befolkningen

  • Ha god hånd- og hostehygiene
  • Følg vaksinasjonsprogrammet
  • Test deg ved symptomer. Det er ikke lenger nødvendig å teste seg hvis du ikke har symptomer.
  • Ved positiv koronatest anbefales det at voksne holder seg hjemme i fire dager.
  • Ta kontakt med legen din dersom du er bekymret for egen helse eller for barnet ditt.
Covid

Vaksinering i Dyrøy

De som ikke har fått tilbud om dose 3 vil få innkalling når det har gått minimum 20 uker etter dose 2. Dersom noen ønsker dose 1, 2 eller 3, må de ta kontakt med helsestasjonen på telefon 41238210 for å avtale time. Det vil ikke bli satt opp flere tidspunkt for drop-in pr. nå, men de som ønsker vaksine får time etter avtale. Innbyggere som ønsker influensavaksine bes ta kontakt med helsestasjonen.

I uke 6 vil det ikke gjennomføres vaksinering.

vaksinering

Endringer i covid-tiltak

Regjeringen har, tirsdag 1. februar, fattet vedtak om endringer i covid-19 -tiltak

Alle endringene gjelder fra kl 23.00 tirsdag 1. februar 2022.

Covid

Koronasituasjonen i Dyrøy 26.januar

De siste 14 dagene er det 3 bekreftede smittetilfeller i Dyrøy. Det er ikke registrert lokal smittespredning. Alle som blir syke, oppfordres til å teste seg med selvtester. Dersom testen er positiv, må arbeidsgiver/skole/barnehage få beskjed.

Covid

Selvregistrering av positiv hjemmetest

Helsedirektoratet anbefaler nå at personer som har fått 3. dose med vaksine eller har fått to doser og deretter gjennomgått Covid-19 infeksjon i løpet av siste 3 måneder selv kan registrere positiv selvtest. Det er ikke lenger nødvendig å få denne verifisert med PCR-test ved legekontoret. Systemet for selvregistrering er nå klar i alle kommunene i Astafjordlegen. 

KS.no

Informasjon om Covid 19-vaksinering og Influensavaksiner

Dyrøy kommune har fortsatt en del influensavaksiner tilgjengelig, ring helsestasjonen for å avtale time om du ønsker denne.

Covid-19 vaksinering vil i neste uke skje onsdag 26.01, i tidsrommet mellom kl.13:00 og 18:00. I tillegg til de som er innkalt, inviteres det til drop-in i dette tidsrommet. Vi viser til tidligere delte innlegg om vaksineanbefalinger.

Kontaktinformasjon helsestasjonen: 412 38 210

vaksinering