Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Informasjon 14.11.21 - Covid-19

Gjennom helgen er det kommet tilbakemelding om noen flere positive hjemmetest/PCR test i Dyrøy kommune. Av disse er tre elever ved Elvetun skole. Det er sendt informasjon hjem til elevene i berørte klasser via Visma.

Paminnelse-Helsedir-320x250

Informasjon 11.11.21 - Covid-19

Det har vært gjennomført 28 tester torsdag 11. november, to positive hjemmetester fra i går ble bekreftet av hurtigtest i dag. Ellers er to Dyrøy-innbyggere testet positiv i andre kommuner. Totalt er det 19 innbyggere med Covid-19 i Dyrøy nå. Interkommunal koronatelefon er åpen fra 0800-2300 på tlf 930 98 402, meld fra til denne ved positiv test.

Paminnelse-Helsedir-320x250

Informasjon 9.11.21 - Covid-19

Det har vært gjennomført 35 tester tirsdag 9. november, av disse er 2 hurtigtester positive. Totalt er det 15 innbyggere med Covid-19 i Dyrøy nå. Vi har ikke mottatt resultater fra laboratoriet av CPR-testene som er sendt inn.

Paminnelse-Helsedir-320x250

Informasjon 8.11.21 - Covid-19

Status lokalt
Vi opplever hurtig økende smitte i et lokalt utbrudd. Det totale omfanget er ikke kjent. I løpet av helgen ble det påvist positive hurtigtester i Dyrøy og det ble besluttet å opprette teststasjon på legekontoret søndag ettermiddag. Det er påvist totalt 13 positive tester og sendt inn 72 tester til lab ved UNN. Vi forventer svar tirsdag kveld.

Paminnelse-Helsedir-320x250

Pågående smitteutbrudd 7.11.21

På grunn av pågående smitteutbrudd blant barn og voksne i Dyrøy har kriseledelsen besluttet å stenge barnehage, SFO og skole i morgen, mandag 8.november.

Stengingen gjelder 1 dag i første omgang. Ny beslutning tas mandag.

Dersom nedstengningen fortsetter i flere dager, kan det gjøres unntak for samfunnskritisk personell fra tirsdag av, og vi ber de med slike behov om å ta kontakt.

Vi oppfordrer til aktiv hjemmetesting.
Kontakt kommunalsjef Karl Johan Olsen på tlf.915 35 349.

Det vil komme ny informasjon i løpet av morgendagen.

Kriseledelsen i Dyrøy kommune

Covid

Teststasjon i Dyrøy

Vi har nå fått melding om at flere personer har testet positivt med selvtest for Covid-19 de siste dager i Dyrøy. Vi har derfor åpnet teststasjon ved Dyrøy legekontor i dag søndag den 07.11 kl 1700. Vi oppfordrer alle som allerede er varslet som mulige nærkontakter og alle andre med symptomer på luftveisinfeksjon om å melde seg opp for testing på følgende lenke: 

https://timebestilling.remin.no/astafjord 

Covid

Oppfordring til innbyggerne i Dyrøy

På grunn av det økende smittetrykket i regionen, og fordi det er en mulighet for at vi kan ha smitte i kommunen, oppfordrer vi alle våre innbyggere til å være ekstra påpasselig med smittevernrutinene sine. Dersom du får symptomer fra luftveiene, vær hjemme og sørg for å bli testet. For spørsmål, kontakt Karl Johan Olsen, tlf 915 35 349.

Med hilsen
Dyrøy kommune

Status for koronapandemien lokalt

Forekomsten av koronasmitte er stigende, og andre luftveisinfeksjoner sprer seg samtidig. Dette skyldes at restriksjonene vi hadde tidligere er opphevet.

Covid

Vaksineinformasjon uke 41

Dyrøy kommune oppfordrer alle som ikke har tatt første dose av koronavaksinen om å ta kontakt med kommunen for å settes opp på time.

Vaksineringsarbeidet er nå kommet langt i kommunen og slik situasjonen er per nå vil Dyrøy kommune ikke lenger gjennomføre ukentlig vaksinering. Dette for å utnytte leveranser og kapasitet best mulig.

vaksine