Hentedager forskjellig fra gang til gang etter påske

Senja Avfall vil flytte tidspunktene vi henter avfall, når vi kommer til påske. Vi forskyver framover hentedagene og innfører kjørefri dager. Det gjør vi for å unngå «krasj» med helligdager, og for å sette av dager til kurs, service og dekkskift.

Slikt blir det

I påsken vil det være tre helligdager etter hverandre, og da vil hentedagen flyttes tre dager fremover i forhold til den dagen, det har vært vanlig å få hentet avfall. Vi vil da fortsette å hente avfall på denne nye dagen frem til neste helligdag. Da vil hentedagen flyttes på nytt. Det samme gjelder de dager, vi må bruke på kurs, service av bilene og dekkskift.

Last ned appen og sjekk din tømmekalender

Vi oppfordrer innbyggene i Midt-Troms til å sjekke sin tømmekalender ekstra nøye framover. Last ned appen «Min renovasjon» og slå til varsel, så får du automatisk beskjed om neste tømming. Du finner tømmekalenderen på: Min renovasjon - Senja Avfall (senja-avfall.no). Søk på din adresse, så vises neste tømming. Her kan du også klikke på «Se tømmedager for hele året» og skrive ut din tømmekalender for 2024.

Har du ikke nett?

Har du ikke nett, kan du komme til oss på Botnhågen Avfallsmottak, Industriveien 1, Finnsnes, så skriver vi ut din tømmekalender for deg. Vi åpent mandag-onsdag og fredag kl. 08.00-15.00. Torsdager har vi åpent kl. 08.00-18.00.

Vil du vite mer? På vår hjemmeside www.senja-avfall.no kan du lese mer om oss, og om endringene.