Status nå

Samtidig som entreprenør arbeider med ferdigstillelse, arbeider Dyrøy kommune med seksjonering av bygget. Det er opprettet et sameie med vedteketer for boligdelen av bygget. Kommunen har videre inngått en megleravtale med Advokathuset Nord for bistand ved salg av leiligheter, når seksjonering og prospekt er ferdig vil leilighetene legges ut for salg på det ordinære markedet. Her vil megler bistå med profilering samt kontraktarbeid i forbindelse med salg/kjøp av leiligheter. 

 

Byggeprosessen har vært lang, og det nærmer seg ferdigstillelse, men det gjenstår enda en del i forbindelse med klargjøring til innflyting. 

1 soverom
Leilighet med et soveromIllustrasjoner levert av Lavangnes Wunderkammer AS

Leie av leilighet

Flere har kontaktet kommunen pga. interesse for leie av leilighet. I saksmfremlegg til Formannskapet  det gjort en markedsprisvurdering på leiepris. Prisen er satt til kr. 10 000 for liten leilighet med et soverom, og kr. 13 000 for leie av leilighet med to soverom. Leieprisen inkluderer fellesutgifter, forsikring og internett. 

 

www.sommarvindstorget.no vil lanseres så snart vi har fått all informasjon fra megler, det vil gjennom denne nettsiden være mulig å se ledige leiligheter, samt melde seg på nyhetsbrev og kontakte kommunen for leie. 

 

Enn så lenge kan det sendes epost til eirik.varvik@dyroy.kommune.no dersom du ønsker å melde din interesse for leie av leilighet eller om du vil ha mer informasjon. 

Åpen dag

Så snart bygget er overlevert, og ting har kommet på plass vil det inviteres til åpen dag, slik at interessenter, innbyggere og andre som er nyssjerrige på bygget kan komme innom å se både næringsdel og leiligheter. Det er tiltenkt at åpen dag vil være på ettermiddag og kveld, slik at flest mulig får muligheten til å komme innom å se. 

Visning

Når leiligheter er klar for salg og prospekt er lagt ut, vil det bli mulighet for visning med megler. 

 

I forbindelse med visning er det inngått et samarbeid med Møbelringen Finnsnes om møblering av de ulike typen leiligheter vi kan tilby, dette for å synliggjøre mulighetene for møblering i de ulike leilighetene.