a photo 31
Tekststørrelse: A A A

Tysk flagg Engelsk flagg

Startsiden > Dyrøysamfunnet > Ny i Dyrøy > Artikkel

Vi former ei framtid

Hva slags utvikling ønsker vi i Dyrøy? Hva kan vi tilby eksisterende og nytt næringsliv? Hvordan bygge og bo i kommunen vår?

Illustrasjon

Dyrøy kommune har denne uka distribuert en ny informasjonsbrosjyre til husstandene i kommunen, den distribueres også fysisk og digitalt til andre målgrupper som kommunen ønsker å være i dialog med. Målet er å gi oppdatert informasjon til de som er interessert i Dyrøy som bo- og arbeidssted, samt til eksisterende næringsliv og de som kan tenkes å etablere virksomhet her. I ei tid der det foregår mange diskusjoner om framtida, er det viktig at Dyrøy forteller hvem vi er – og hva vi vil.

Brosjyren har tre kortfattede tekster om «Utvikling og framtid i Dyrøy», «Næring, hav og land», og om å «Bygge og bo». Det som står her vil du finne igjen i kommuneplanens samfunnsdel, kulturplan og andre planer som utarbeides i tiden framover. Flere av våre bedrifter og samarbeidspartnere har sagt ja til å profilere seg i denne brosjyren sammen med oss, det setter vi pris på. Vi tror det er viktig å stå sammen når vi skal fronte Dyrøy utad.

Illustrasjonene i brosjyren er fra høstens Dyrøyseminar som gikk av stabelen i slutten av september. Vi takker ansatte, seminardeltakere og de sporty jentene fra BIL Volley som var servitører, for at de også stilte opp på bilder. Det er trivelig å se det gode samspillet mellom innbyggere, kommunalt ansatte, politikere og andre gjester fanget gjennom linsa til den dyktige fotografen Lena Sørensen. Du kan se mange bilder fra seminaret her i vårt fotoarkiv.

Har du lyst til å dele brosjyren med andre, kan du bruke denne lenken. Her finner du også deleknapper for sosiale medier. Vil du laste den ned som pdf, trykk her.

Brosjyre - Vi former ei framtid