Avfallsmottak åpent tirsdag

Tirsdag vil avfallsmottaket være åpent til vanlig åpningstid. Vi oppfordrer til å følge ordinære tips for å hindre smittespredning.

Hytteforbudet forlenget

«Forskrift om karantene, isolasjon og forbud mot opphold på fritidseiendommer mv. i anledning utbrudd av Covid-19» er forlenget til etter påske. Forskriften i sin helhet finnes her. 

Aktivitetstips

Så lenge du er frisk anbefales det å være i aktivitet og gjerne ute! Det gjelder likevel anbefaling om å holde avstand og å ikke samles i større grupper enn 5.

Vi er heldige å ha mange frivillige som blant annet kjører skiløyper, både i lysløypa (klubbhuset på Brøstad til ungdomshuset på Espenes), på Dyrøya (fra Trekløverhuset og sørover, og fra Forså til Bergsvasshågen), fra Evertmoen (rundløype) og i Bjørkebakken. Kanskje flere og?

Ellers; gå tur etter veien eller i fjæra. Legg inn noen spensthopp, finner du en benk eller snøkant kan du sette opp en fot, løft deg opp og senk deg ned og bytt bein. Klarer du hinke lengden mellom to trær eller to veistikker? Kast snøballer på trær, eller kast stein i fjæra. Jogg litt, gå rolig og jogg igjen. Gå med ekstra lange skritt. Gå sidelengs. Strekk litt ekstra på armene.  

Pass på å hvile etterpå – senk skuldrene og pust godt i frisk luft, og fokuser litt ekstra på å nyte den flotte naturen vi har 😊

Koronavettregler

For noen starter påskeferien allerede idag. I påsken kan du følge våre koronavettregler. Disse finner du her.

Lansering av ny handelsside i Dyrøy

«Liv og røre i Dyrøy» er en kampanjeside på Facebook for handels- og servicenæringene i Dyrøy. En felles salgs- og markedsføringskanal. Vi har mye å by på i Dyrøy, og her skal du som innbygger eller besøkende kunne finne gode tilbud fra våre lokale bedrifter.

Siden er opprettet og eies av VOX Dyrøy KF, og drives i samarbeid med Nordavind Utvikling AS og næringslivet i Dyrøy kommune. Siden lanseres lørdag 4.4.