BRIS – Dyrøy satser på barn og unge

Dyrøy kommune har søkt og blitt tatt med i to av Utdanningsdirektoratet sine nasjonale satsinger; Realfagssatsing og Inkluderende barnehage- og skolemiljø. Dette gir vår kommune nye, gode muligheter. Vi ønsker å prioritere satsing på barn og unge.

Mobbeombud

Mobbeombudet i Troms, Jon Halvdan Lenning, kommer til Dyrøy 18.april. Alle foreldre i Dyrøy inviteres til foreldremøte i Nordavindshagen kl 18.30-20.00.

Bjørgatunnelen i rute

Arbeidet med Bjørgatunnelen er i følge Statens Vegvesen i rute. NB! Endring av bussrute vil ikke inntreffe før 3.april.

Trygghet skaper trivsel

De ansatte på Elvetun skole startet planleggingen av trivselsuken allerede før jul, og målet var å sette fokus på det psykososiale miljøet på skolen.

Trivsel i fokus

Elever og ansatte på Elvetun skole har hatt ei spesiell uke denne uka – TRIVSELSUKA. I løpet av kort tid vil www.dyroy.kommune.no formidle flere små reportasjer slik at mange får innblikk i ei innholdsrik og fin uke på skolen vår.