Startsiden > Dyrøysamfunnet > Fiber i Dyrøy > Nyheter

Informasjon fra Troms Kraft Nett

Troms Kraft Nett har vært i kontakt med kommunen. Vårt område er høyt prioritert for feilsøk. De har folk ute nå etter å ha måttet avslutte i natt på grunn av dårlig fremkommelighet. De er i området og vil også sende ut helikopter på feilsøk. Det er mulig å følge med på troms kraft nett sine facebooksider.

Nedetid på fiber onsdag 30.11.16

I forbindelse med feilretting av skadet fiber i Brøstadbotn i Dyrøy Kommune, vil det bli driftsforstyrrelser på «Lunde Node». Gjelder ASRer tk151-251-05a1 og a6.

Tidsrom: Onsdag 30.11.2016 mellom klokken 0900 og 1600.
Sambandet vil bli prioritert og kan komme opp før angitt tidspunkt.

Tilkoblingsavgift på fiber øker

Fra 1. januar 2015 har kommunestyret satt prisen for tilkobling til fibernettet til 6.900 (inklusiv moms). De som bestiller fiber før 1. januar vil bli fakturert nåværende pris på 4.900 (inklusiv moms). For bestilling av fibertilkobling kan Homenet kontaktes, telefon 079 00.

Homenet, ny leverandør av tjenester

Troms Kraft har solgt Pronea til Homenet. Det betyr at tjenester fra nå av blir levert av Homenet. Det medfører ingen praktiske endringer for allerede eksisterende kunder.

Høstkampanje på fiber fra Pronea

Dyrøy kommune leier ut sitt fibernett til Pronea. Gjennom avtalen sikres tjenester som internett, TV, filmleie, telefon osv. Nå kjører Pronea høstkampanje på etablering av Bynett.