Foto i toppmeny
Tekststørrelse: A A A

Tysk flagg Engelsk flagg

Startsiden > Artikkel

Besøk fra India i Dyrøy

Turister strømmer til nord. Det har vi hørt. Nå kommer flere og flere også til Dyrøy. To forklaringer til det er muligheten for overnatting og at dyktige reiselivsbedrifter tilbyr opplevelser mange ønsker.

Det beste Dyrøy har å by på
Jæger Adventure Camp har etablert seg på Kastnes. I jula hadde de selebert besøk. Fire studenter fra India tok fly til Oslo, for så å leie bil til Kastnes. Ja, du leste riktig! Målet var Kastnes, og overnattingen med opplevelser hadde de funnet på Airbnb. Dit ville de. Og de ble ikke skuffa. 

Trond Jæger beskriver med entusiasme;

- Det var stas å ta imot så blide og engasjerte utlendinger. De ville ha nettopp det vi i Dyrøy kan tilby; stillhet, nordlys og aktive naturopplevelser.

Trond Jæger Foto Ragnvald Storvoll.jpg
Til bildet: Trond Jæger fra Jæger Adventure Camp. Foto: Ragnvald Storvoll

Kanskje har du registrert utlendinger på spark eller på hundekjøring hos Artic Guide and Visit i romjula? Muligens var det nettopp disse blide, unge studentene fra India du da så. Når disse, og andre gjester, kan komme tilbake til Jæger Adventure, få servert pinnekjøtt, slappe av i badstua eller i grillhytta, ja, skjønner de fleste av oss at dette er gode opplevelser. Om du er språkmektig, så kan du sjekke ut at jeg forteller ei sann historie. Her på Airbnb har inderne selv beskrevet hvordan det er å være turist i Dyrøy. Artig at det er god reklame i Asia fra reiseopplevelser i Dyrøy. For øvrig ser en hyggelige kommentarer fra gjester som har bodd på Jæger Adventure Camp den siste tida fra Kina, Frankrike, Østerrike og Tyskland.

Trond Jæger bekrefter at det kommer mange bestillinger nå. Flere kommer fra utlandet, men også noen fra nærområdet. Det er nemlig flere historier som kan fortelles. Når noen voksne fra vår naboby er på tur i Dyrøy - og ringer for ei ny bestilling der de denne gangen velger å ta med seg hele familien - ja, da forteller det at Dyrøy er i ferd med å vokse fram som en spennende reiselivskommune.

Ragnvald Storvoll 
daglig leder
Nordavind Utvikling KF