Foto i toppmeny
Tekststørrelse: A A A

Tysk flagg Engelsk flagg

Startsiden > Dyrøysamfunnet > Jobb, studer og bo i Dyrøy > Artikkel

Hus og leiligheter til leie/salg, og eiendommer til salgs

Dette er den oversikten Dyrøy kommune har over hus og leiligheter til leie og/eller salg i Dyrøy, og eiendommer til salgs. Kommunen er avhengig av din hjelp for å holde oversikten oppdatert.

Utleie av hus:

Finnlandsveien 231: Hus med garasje. Nyoppusset bad og kjøkken. 4 soverom. kr 8000,- pluss strøm. Ta kontakt med Børre Ertzaas 911 30 300.

Brøstadbakken 44: nyoppusset leilighet ledig. Stue, kjøkken, bad, bod og 1 soverom. Husleie kr 5 950.- inkl. strøm og nettleie. Ta kontakt med Vigdis Sæbbe 905 21 141.

Espenesveien 18: leilighet (67m²) i sentrum ledig for utleie. 2 soverom. Byggeår 2018. Ta kontakt med Kjell J. Lillegård (kjelljol@hotmail.com), 915 93 629 for mer info.

Kastnesveien 320: ta kontakt med Silvia Broks, silvia.broks@gmail.com,  for mer informasjon.

 

Kommunen prøver gjennom denne oversikten å yte litt ekstra service for de som er på boligjakt og for de som ønsker å leie ut eller selge. Alle tilbakemeldinger er velkomne, og dersom noen har noe på hjertet er det bare å bruke skjemaet under.

Dyrøy kommune tar ikke på seg ansvar for forhold som ligger utenfor kommunens herredømme.

Se også boligannonser for Dyrøy på www.finn.no, fritidseiendommer på www.finn.no eller landbrukseiendommer i Troms på www.gardsbruk.no.