a photo 31
Tekststørrelse: A A A

Tysk flagg Engelsk flagg

Hjelp til

Navigering på informasjonssidene

Menyen på venstre siden er bygd opp på best mulig måte. Når du navigerer på sidene vil du alltid se hvor du er i menyen ved hjelp av en "brødsmulesti" over artikkelen. Denne vil alltid begynne med "Startsiden", og ved å klikke på denne linken kommer du tilbake til startsiden.

Hjelp til verktøyet

Lytt til teksten

Dyrøy kommune har tatt i bruk en taleoppleser for innholdet på våre sider. Dette er et hjelpeverktøy for svaksynte eller personer med lesevansker. Verktøyet åpnes ved å klikke på lenken i høyre hjørne som sier: Lytt til teksten. Klikk på spørsmålstegnet for forklaringer etter at verktøyet er åpnet.
Hjelp til elektroniske skjema

Elektroniske skjema

Dyrøy kommune tilbyr noen elektroniske skjema gjennom sin samarbeidspartner Kommuneforlaget. Vi legger vekt på å ivareta ditt personvern (les mer). Når du sender inn ditt skjema blir det kryptert og sendt via FTP til vårt mottakssenter.

Acrobat Reader

Hjelp til

Nedlasting av dokumenter i pdf-format

Hvis du har problemer med å se pdf-filene du laster ned fra våre nettsider så har vi et tips. Høyreklikk på linken og velg "Lagre mål som". Da kan du lagre saksdokumentet, forskriften eller skjemaet lokalt på din harddisk før du starter Acrobat Reader og åpner filen der.
Acrobat Reader

Du trenger

Adobe Acrobat Reader

Du trenger Acrobat Reader for å lese mange av de sakspapirer og dokumenter som finnes på disse informasjonssidene. På linken under kan du laste ned denne programvaren. Du kan velge hvilken versjon du vil laste ned, men et anbefales alltid å bruke den nyeste versjonen. Dette er et gratis program.

Ikon Internet Explorer

Last ned

Internet Explorer

Vi anbefaler alltid nyeste versjon av nettleseren Internet Explorer for det beste resultatet når du navigerer rundt på våre nettsider. Internet Explorer kan lastes ned fra Microsoft sitt produktsenter.

 

Opera Nettleser

Last ned

Opera

Ønsker du et godt alternativ til Internet Explorer, kan norske Opera være et alternativ. Nettleseren er gratis å laste ned og bruke. Opera er spekket med tastatursnarveier og bruk av mus til å navigere, og omtales derfor som den raskeste nettleseren. Velg plattform og språk fra nedlastingsiden.
Firefox nettleser

Last ned

Firefox

Et annet godt alternativ til Internet Explorer er Mozilla Firefox. Denne nettleseren har gjennomgått solide forbedringer og er førstevalget til stadig flere nettlesere. Når du kommer til siden velger du språk og PC plattform.

 

Logo Safari nettleser

Last ned

Safari

Apple har nå lansert deres nettleser Safari også for Windows. Har du lyst å få Mac følelse i Windows kan den være verdt et forsøk. Følg link for nedlasting.

Bruk av

Søkemotor

Hvis du ønsker å søke etter informasjon så kan du bruke den tomme boksen i høyre hjørne. Klikk i boksen og skriv inn ditt søkeord. Trykk så ENTER på tastaturet. Lykke til!