a photo 06
Tekststørrelse: A A A

Tysk flagg Engelsk flagg

Startsiden > Artikkel

Mer frisk luft, nye lys og ny rektor!

Ny rektor på plass

Ny rektor på plass

Nytilsatt rektor Gunn Tove Olsen og de andre ansatte ved Elvetun skole er vant til å starte skoleforberedelsene midt i byggekaos. Denne gangen gjelder det friskluft til barnetrinnet.

Elvetun 020807  04Det er ikke første gang at de ansatte ved Elvetun skole starter skoleforberedelsene midt i et kaos. Denne sommeren er det ikke så rent lite som skal på plass.

- Eks-rektor Erling Holmen går over i vanlig lærerstilling, mens nytilsatt rektor Gunn Tove Olsen for tiden sitter fordypet (og til tider frustrert over romsituasjonen) med timeplaner og romfordeling. Ellers er nyrektoren godt i gang og det ryddes i alt fra dokumenter til gamle gjenglemte gymsko og lusekofter.

Elvetun 020807  02

"Rådmannen har lovet oss at arbeidet skal være ferdig til skolestart, men det er ikke sikkert at noen har tenkt på at rommene skal vaskes og at et 30-talls datamaskiner og møbler også skal settes på plass ... Det kunne jo være hyggelig at elevene møter et ferdig klasserom når de møter opp til første skoledag!" 

- På tekstilrommet er en elektriker i full gang med å skifte ut gamle PCB-holdige lysarmaturer.
"De nye armaturene er i en helt annen klasse og gir mye behageligere lys" sier han "- og de er vakre å se på også."

I barneskolen er det bare rør.
Denne fløyas andre etasje blir nå koblet opp mot skolens ventilasjonsanlegg. Da har hele skolen frisk luft i alle rom, og det er håp om at alle skal holde ut en hel skoledag! For tiden ser det litt kaotisk ut, med hull i veggene og rørdeler over alt, - men arbeiderne står på hele døgnet for å bli ferdig.

Elvetun 020807  03

 - I skolens vestibyle lagres lysarmatur og rør om hverandre, så her må det trøes varsomt.

Skolen har i tillegg vært hjemsøkt av tyver ikke mindre enn to ganger i sommer, - så derfor må mange dører og kontormøbler byttes eller repareres på toppen av alt det andre som utbedres.

Når nå alt så er ferdig; - mye frisk luft, nye lys, nye dører og ny rektor, så får vi håpe at lysten til å gå på skole og å undervise kommer med full styrke!