a photo 11
Tekststørrelse: A A A

Tysk flagg Engelsk flagg

Startsiden > Artikkel

Kontorhotellet i Læringshagen åpnet

Torsdag ble kontorhotellet i Dyrøy offisielt åpnet. Selv kommunal- og regionalministeren "stakk innom", sammen med 60-70 andre besøkende.

Ordfører Randi Lillegård stod for den offisielle åpningen og snakket om den langsiktige tenkingen og satsingen som har skjedd i Dyrøy. Kontorhotellet er et resultat av dette. For studenter, gründere, hyttefolk og lokale næringsaktører er det nå lagt til rette for å kunne tre inn i et miljø skreddersydd for dem.

Ordføreren poengterte også at Læringshagen er adressen til det nasjonale kompetansesenteret for stedsuavhengig arbeid, som er et resultat av prosjektsatsinga i Dyrøy. Til slutt trakk hun fram og takket alle gode krefter som har jobbet sammen om å realisere visjonen om å skape kontorhotellet i Læringshagen.

Videohilsen fra kommunal- og regionalministeren

De frammøtte kunne deretter trekke videre innover i lokalet der Statsråd Liv Signe Navarsete i KRD kom med sin videohilsen. Ministeren, som også var personlig tilstede under Dyrøyseminaret 2010, gav inntrykk av at Dyrøy gikk i front med sin offensive satsing på kompetansearbeidsplasser i distriktet. Med åpning av 3 nye digitale senter i tillegg til de 2 kommunen har fra før, utnytter Dyrøy teknologien for å skape vekst og ta del i ny kunnskap.

Åpning av kontorhotellet i Læringshagen - 2012

På bildet: Prosjektleder Marit Alvig Espenes (t.v) har jobbet mye med å få på plass kontorhotellet som en del av stedsuavhengige arbeidsplasser. Her får hun blomstergave med original korthilsen av Gro Lamark i Senja Næringshage . Foto: Dyrøy kommune

Les mer om stedsuavhenig arbeidsplasser og kontorhotellet i Læringshagen.