a photo 06
Tekststørrelse: A A A

Tysk flagg Engelsk flagg

Startsiden > Artikkel

Elever kurser i nettvett

datakrasj

Elvetun skole har jobbet systematisk med NETTVETT i ungdomsskolen. Nå etterspørres kursopplegget i flere andre kommuner.

Elvetun skole har gjennomført et større opplegg over 2 måneder i nettvett. Alle våre 58 elever i ungdomsskolen har vært med på opplegget sammen med 6 voksne. Opplegget munnet ut i en foreldrekveld i tilknytning til FORSKNINGSDAGENE i 2006. Elevene hadde da ei skolering av voksne i farer og muligheter på nettet. Les artikkelen i Troms Folkeblad om det første arrangementet.

I ettertid har opplegget blitt etterspurt flere plasser. Til nå har et par voksne og flere elever gjennomført opplegget både på Finnsnes barneskole, Grov skole i Skånland kommune og Gibostad skole. På Finnsnes og Gibostad har det vært kveldsarrangement for foreldrene, mens det på Grov skole i tillegg var undervinsning av 12 lærere og 54 elever på dagtid. Du kan lese mer om opplegget i denne artikkelen fra Fremover. I begynnelsen av mai har Pedagogisk Senter på Finnsnes bedt Elvetun skole om å komme for å møte nye foreldre i midt-Troms.

På Elvetun skole ser vi den sterke elevmedvirkninga som et viktig ledd i lederopplæring av våre ungdommer.