a photo 06
Tekststørrelse: A A A

Tysk flagg Engelsk flagg

Startsiden > Artikkel

FN-markering og skolejubileum

60_aar

Tradisjonen tro var det stor feiring av FN-dagen på Elvetun skole 24. oktober. I år var også markeringa av Elvetun skoles 50-års jubileum lagt til samme arrangement.
50 + 60 = 110. Dette er et nødnummer! Rektor Erling Holmen gjorde et nummer av nettopp det poenget i åpninga. Nøden er ikke blitt mindre i mange u-land. Mange av de 300-400 tilstedeværende gjorde seg nok refleksjoner om den virkeligheten mange barn lever under i andre deler av verden.

Elevene i 1.- 4. klasse imponerte med et stort potpuri av kjente og kjære sanger gjennom 50-år. Og alt kunne de utenatt!! Et annet hovedinnslag i markeringa av Elvetuns 50-års jubileum, var kåseri av Åse K. Kristiansen. Med glød og fortellerkunst tok hun publikum med på en historisk reise; Utviklinga av skolen i Dyrøy gjennom 50-år.

Det økonomiske overskuddet av arrangementet viser seg å bli over kr.15 000,- Erling Holmen uttrykker stor glede over at det er mulig å samle inn så mange penger dagen etter tv-aksjonen. Pengene sendes til den såkalte "Hei-aksjonen" ( tidligere var dette Skolens u-landsaksjon )

Et vellykket og flott arrangement er igjen i havn. Alle elever og ansatte ved Elvetun skole har bidratt til det. Vi håper vi også neste år kan se at dørene i idrettshallen åpnes der barn og unge i Dyrøy samler inn penger til nødlidende i andre deler av verden.