Foto i toppmeny
Tekststørrelse: A A A

Tysk flagg Engelsk flagg

Startsiden > Tjenester > Næring > Nyheter > Artikkel

Energilab`en Dyrøy

Frank Moldvik

Idag åpnet Dyrøy Energi dørene for alle som ville. I praksis kunne små og store se med selvsyn hvordan energiproduksjonen foregår.
Arrangementet var en del av Forskningsdagene i Midt-Troms. Over 80 personer var innom i løpet av dagen. Alle 6-åringene i Dyrøy barnehage var der. Også elevene i ungdomsskolen ved Elvetun skole var på besøk. Frank Moldvik, enhetsleder Næring og Etablering, gjorde en solid presentasjon og var en dyktig guide for alle de somProduksjon Dyry Energi kom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De besøkende fikk se et nyskapende prosjekt for utvikling av et småskala energianlegg. Ansatte i Dyrøy Vekst, Dagfinn Richardsen (til venste) og Svein Harald Aa (til Høyre), gjorde en glimrende jobb ved å demonstrere arbeidet i praksis.

Trond strem   Forskningsdagene  2005 Doktorgradsstudent Trond Østrem tar doktorgraden på energilab'en Dyrøy. Han hadde en spennende presentasjon med framtidsperspektiver knyttet til nye energikilder. Å erfare at denne storstilte satsinga skjer i vårt lokalsamfunn, ga mange av de besøkende a-ha opplevelser. - Tenk at dette er i Dyrøy, uttalte en av elevene i ungdomsskolen.

Vil du vite mer om prosjektet, trykk her. Enova har laget denne artikkelen.