a photo 06
Tekststørrelse: A A A

Tysk flagg Engelsk flagg

Startsiden > Artikkel

Stor aktivitet

linedance

Nå er Elvetun skole igang med prosjektet "Fysisk aktivitet og måltider i skolen". Hver dag deltar alle elevene og personalet i en fysisk aktivitet i 30 minutter. Organiseringa av skoledagen er fra i høst av endra.
Elvetun skole deltar i prosjektet "Fysisk aktivitet og måltider i skolen" som er satt i gang av Utdannings- og forskningsdepartementet og Helse- og omsorgsdepartementet. Skolen har fått 20.000,- kroner for å tilrettelegge for mer daglig fysisk aktivitet og gode rammer for måltider.

Dans ungdomsskolenEt godt organisert skolemåltid og økt fysisk aktivitet vil gi et bedre læringsmiljø og mer konsentrerte elever. Hver dag skal alle elevene og personalet delta i en fysisk aktivitet i 30 minutter. Denne aktiviteten kan være å gå en tur, danse, fotball, volleyball og lignende.

Aktivitetene er en del av undervisningen og vil skifte etter årstidene, og skal helst være utendørs. Deltakerne skal slippe å skifte/dusje. fotball elever

Matpausen utvides til 30 minutter. Alle kan abonnere på frukt og melk. Vi vil jobbe for å utvikle et triveligere spisemiljø, og tilrettelegge for noen fellesmåltider.

 

 

 

Lek sandkasse