Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Informasjon til innbyggere i Dyrøy om Koronaviruset (covid-19) oppdatert 25.7.21

Smittesituasjon i vår region er dessverre i forverring, og Hålogalandsregion har nå et av landets høyeste smittetrykk med mer enn 150 smittede de siste ukene. Flere av utbruddene er med den mer smittsomme delta varianten. I Sortland og Harstad er det større utbrudd på gang, og det må påregnes økt smitterisiko i hele vår region de nærmeste dagene.

Covid

Oppdatert prognose vaksinering uke 26

Vi ber om at de som ønsker vaksine registrerer dette på REMIN. De som har gitt positiv tilbakemelding vil kalles inn. Vi har nå startet med innkalling av aldersgruppen 45-54 år.

Personer som kan stille til vaksinering på kort varsel (innen 30 min) bes om å registrere seg i servicetorget på telefon 77 18 92 00.

Vaksinering vil heretter kun foregå på onsdager.

vaksine

Foreløpige beregninger på fremdrift for vaksinering i Dyrøy

Vi har for uke 25 og 26 mottatt 12 doser mer enn beregnet. Vaksineringen er derfor litt foran forrige prognose og vi starter med et mindre antall fra gruppe 8 i uke 25. Husk å registrere ditt JA eller NEI til vaksinering på REMIN. Innkalling til time sendes via SMS.

vaksine

Dyrøy- og Sørreisa legetjeneste tilbyr ikke Janssen-vaksinen

Med bakgrunn i anbefalingene fra Folkehelseinstituttet og Legeforeningen vil ikke legene i Dyrøy- og Sørreisa legetjeneste tilby Janssen-vaksinen på legekontoret.

Med det nåværende smittenivået lokalt- og nasjonalt, og med den forventa framgangen i massevaksinasjon med mRNA-vaksiner, vurderer legene at det ikke er grunnlag for å ta i bruk vaksiner utenfor det nasjonale vaksinasjonsprogrammet.