Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Kartlegging karantene

Nye retningslinjer for karantene: Alle som har vært i utlandet utenfor Norden skal være i karantene i 14 dager etter hjemkomst, uavhengig av om en har symptomer. Det gjelder også personer som har vært i nær kontakt med bekreftet smittede. Tilbakevirkende kraft til 27.februar. 

Dyrøy kommune ønsker en oversikt over hvem som er i karantene. Dette er for at vi skal kunne følge opp etter behov. Vi oppfordrer alle som er i karantene til å melde inn navn og telefonnummer til helsesykepleier Anette Jørgensen pr SMS til 99 09 87 68 eller på epost til anette.jorgensen@dyroy.kommune.no, så vil vi ta kontakt. Ikke skriv sensitiv informasjon på SMS eller epost.

Vi oppfordrer også til å dele denne beskjeden sånn at den når ut til alle – gi tips til de du kjenner i karantene.

Takk for hjelpen!

Informasjon til innbyggere i Dyrøy, oppdatert 12.mars

WHO og nasjonale myndigheter har nå erklært coronautbruddet som pandemi. Dette betyr at på internasjonal basis er virusinfeksjonen ute av kontroll, og når man kaller dette for pandemi har myndigheter en del andre muligheter for å forsøke å begrense dette.

Restriksjoner for besøk

Det er innført restriksjoner for besøk ved Dyrøy omsorgssenter og avdelingen vår i Salangen.

Sykehjem

Utvidet karantene

Anbefalingene om karantene er blitt utvidet til å gjelde alle personer som har vært i områder med vedvarende smitte av koronavirus.

Reiseråd fra FHI

I forbindelse med spredning av det nye koronaviruset har Folkehelseinstituttet (FHI) lagt ut generelle råd for reisende.

Reiseråd fra FHI
1 | 2 | 3 | 4 | 5