Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Informasjon til innbyggerne om Koronaviruset (covid-19) oppdatert 15. Januar

Situasjonsoppdatering lokalt:
I Dyrøy har vi ikke noen nye påviste smittetilfeller. Utbruddet 19. desember på Ibestad er under håndtering. Det er ikke påvist videre smittespredning på Ibestad. I Salangen har det vært et enkelt smittetilfelle, uten påvist spredning.  Regionalt pågår håndtering av vesentlig smitteutbrudd i Harstad, hos Forsvaret i Indre Troms, og ellers mindre utbrudd i regionen.

FHI.no

Forhåndsavtale med saksbehandlere

Minner om iverksatte tiltak i Dyrøy 4.januar som er gjeldende til og med 18.januar. Fysiske møter med saksbehandlere må avtales på telefon i forkant. Forespørsler kan rettes til sentralbordet på tlf. 77 18 92 00.
Flere saksbehandlere har hjemmekontor pr nå etter nasjonale anbefalinger. 

PLIKT FOR INNREISENDE TIL NORGE Å TESTE SEG

Regjeringen innførte 31.12.20 plikt til covid-19 test for alle innreisende til Norge som de siste 14 dager har oppholdt seg i land med karanteneplikt jf. vedlegg A til koronaforskriften. Test skal gjennomføres innen 24 timer fra grensepassering, og da enten ved grensen/flyplassen eller ved ankomst kommune.  Plikten til å fremstille seg for test ligger på den reisende, men det påligger ev. arbeidsgiver et særlig ansvar å følge opp utenlandsk arbeidskraft.

FHI.no

Informasjon til innbyggerne om Koronaviruset (covid-19) oppdatert per 06. Januar

Situasjonsoppdatering lokalt:
Noe informasjon har kommet ut tidligere i uka, men vi velger nå å publisere et samlet informasjonsskriv.

Smittespredningen har i løpet av julehelga økt både regionalt og nasjonalt. Lokalt har det vært et smitteutbrudd på Ibestad. 8 personer har avlagt positive tester. Disse personene er i isolasjon. 2 av disse er innlagt på sykehus. I tillegg er 10 nærkontakter i karantene. I Gratangen og Bardu er det avgitt henholdsvis 2 og 1 positive prøver.

FHI.no

Vaksinering startet

I dag 6.januar har vaksinering av beboere på sykehjemmet i Dyrøy startet. Det har totalt blitt vaksinert 7 pasienter. Videre vaksinering vil fortsette i uke 2.

Sykehjem

Informasjon om koronavaksine

Alle personer som bor eller oppholder seg i Dyrøy kommune, har rett til å få tilbud om vaksinasjon. Dyrøy kommune klargjør nå oppstart av vaksinering. Tidligste tidspunkt for vaksinasjon av prioriterte grupper ventes å være i romjulen eller på nyåret. 

FHI.no

Informasjon til innbyggerne om Koronaviruset (covid-19) oppdatert per 18. desember

Situasjonsoppdatering lokalt:
Smittespredningen er nå i ferd med å flate ut og synke nasjonalt og regionalt. Lokalt er det ingen kjent smittespredning. Oppfølging av nasjonale smittevernråd er særlig viktig i tiden framover spesielt for å sikre at den forsiktig nedadgående trenden opprettholdes og vi lykkes slå ned smittespredningen før julefeiringen setter inn. Viruset spres lett, og vi er avhengig av at hver enkelt tar ansvar for å følge de regler og råd som nasjonale myndigheter gir. 

FHI.no

Påmelding gudstjenester

På grunn av de siste endringene i de nasjonale reglene, er det nå bare anledning til å ha maksimalt 50 deltakere på gudstjenestene. Ansatte og oppdragstakere inngår ikke i dette antallet. Av den grunn er vi derfor nødt til å ha påmelding til julegudstjenestene i Dyrøy.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |