Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

Informasjon 15.9.21 - Covid-19

Felles Coronatelefonnummer for kommunene Salangen, Lavangen, Ibestad og Dyrøy
Ved spørsmål vedrørende Covid-19 vil det for kommunene Salangen, Lavangen, Ibestad og Dyrøy være mulig å få kontakt mellom kl 08.00-23.00 på følgende nummer: 930  98 402
Dette nummeret kan du også kontakte dersom du sitter i karantene og utvikler symptomer. Nummeret besvares også i helgen.  

vaksine

Covid-19 spørsmål

Ved spørsmål vedrørende Covid-19 vil det for kommunene Salangen, Lavangen, Ibestad og Dyrøy være mulig å få kontakt mellom kl 08.00-23.00 på følgende nummer: 930 98 402.

Dette nummeret kan du også kontakte dersom du sitter i karantene og utvikler symptomer. Nummeret besvares også i helgen.

Covid

Informasjon 3.9.21 - Covid-19

God vaksinekapasitet i Dyrøy nå.

Vi vil fortsatt oppfordre alle innbyggerne fra fylte 12 år til å registrere seg for vaksinering. Vaksinering er strategien som er valgt for å forhindre smitte i befolkningen.

Covid

Vaksinetilbud til ungdom i alderen 16-17 år

Det tilbys nå vaksine til ungdom som er født i 2005 eller tidligere. De som ønsker vaksine, bes ta kontakt med helsestasjonen og registrere seg (tlf: 412 38 210). Oppgi også hvilken skole du går på.

Registreringen er viktig for at vi skal kunne bestille vaksiner i ukene som kommer.

Vaksinasjonen foregår på onsdager i Dyrøy.

Foresatte til ungdom som ikke har fylt 16 år, må fylle ut samtykkeskjema, dette publiseres når folkehelseinstituttet har ferdigstilt det.

vaksine

Informasjon 20.8.21 - Covid-19

Det er klart for skolestart mandag 23. august. Dyrøy barnehage starter nytt barnehageår samme uke. Enhetene driftes på grønt tiltaksnivå etter trafikklysmodellen. Det innebærer fortsatt fokus på hygiene, unnlate å ha nærkontakt/håndhilse og avstand mellom voksne. Skolestarten medfører økt sannsynlighet for koronasmitte og vi oppfordrer alle til å kontakte helsevesenet for testing ved symptomer på korona. Det understrekes at ingen syke skal møte i skole/barnehage.

Covid

Vaksineinformasjon - Tilgjengelige 1.doser

Vi har nå sendt ut innkalling til de vi har registrert som ønsker 1. dose covid 19– vaksine.  Dersom du ønsker vaksine, men ikke har fått tilbud om time, må du ta telefonisk kontakt med helsestasjonen. (tlf: 412 38 210).

vaksine

Oppdatering smittesituasjonen 10.8.21

En person har det siste døgnet fått påvist Covid-19 i Salangen. Personen var allerede satt i karantene og utløser derfor ikke flere nærkontakter. 

Vi råder fortsatt alle til lav terskel for koronatest ved symptomer. 

Covid

Vaksinestatus pr. 5.8.21

Innbyggere i Dyrøy som ønsker vaksine (1. dose) og som ennå ikke har fått tilbud om time, må henvende seg til helsestasjonen for registrering. (tlf: 412 38 210 på dagtid).

vaksine

Informasjon til innbyggerne i Dyrøy om Koronaviruset (covid-19) oppdatert 4.8.21

Det ble kvelden 3.8.21 meldt om 1 ny positiv koronatest for Dyrøy kommune. Ytterligere en person er satt i karantene i Dyrøy og 4 personer i Lavangen. Personen er mest sannsynlig smittet under reise. Nærkontakter vil testes i dag 4.8.21. Det er også noen nærkontakter som er varslet tilhørende andre kommuner. 

Covid