Foto i toppmeny
Tekststørrelse: A A A

Tysk flagg Engelsk flagg

Startsiden > Dyrøysamfunnet > Jobb, studer og bo i Dyrøy > Artikkel

Hus og leiligheter til leie/salg

Dette er den oversikten Dyrøy kommune har over hus og leiligheter til leie og/eller salg i Dyrøy. Kommunen er avhengig av din hjelp for å holde oversikten oppdatert.

Klikk på bilder for større versjon

Kaldlager til leie

Vi har kaldlager til leie i Brøstadbotn ca.90 m2. Kontaktperson Odd Harald Kristoffersen, tlf. 936 23 892.

 

Hus til salgs Lundekrysset

Hus trenger folk. Ny enebolig 109 m², + carport. Alt på ett plan ved Lundekrysset.

Interesserte bes ta kontakte meg på e-post: svgutt@gmail.com.

Eiendom/hus til salgs ev. leie på Brøstad.

Eldre enebolig, beliggende i Brøstadveien 222, ligger ca. 2 km sør for Brøstadbotn sentrum. Eiendommer er på totalt ca. 16500 m2, har fin beliggenhet og flott utsikt over Dyrøy og Dyrøysundet. Den består av enebolig (totalt ca. 138 m2) , garasje (ca. 30 m2), uthus (ca. 37 m2) og naust.

Hovedbygget er bygget i 1954, er fullt beboelig, men bærer nok preg av en del utidsmessige overflater og noe vedlikeholdsbehov. Det foreligger Boligsalgsrapport fra 2012 som kan oversendes etter avtale.

Kontaktperson ved seriøs interesse er Vidar Svendsen, tlf. 911 92 624 eller epost vidar56@hotmail.com.

Hus til leie på Dyrøya.

Huset er restaurert og renovert fra kjeller til loft og framstår som godt vedlikeholdt. Det er hvitevarer og alt av husgeråd. Dyner og puter i hver seng. Nytt strømanlegg. Møbler av eldre dato.

Huset leies ut for kortere (minimum en mnd.) eller lengre perioder. Det ønskes primært avtaler med bedrifter eller andre off. etater, men også privatfolk kan ta kontakt.
Visning etter avtale.

Ta kontakt for nærmere avtale med Marith (95 13 44 04) eller Torfinn (99 44 59 84) Hanssen.
Mail: torfinn.hanssen@nordixnett.no

Utmarkseiendom til salgs

Vurderer og selge utmarkseiendom på 46/47 på Espenes i Dyrøy,16 mål dyrka mark, skog og mulighet får hustomt og hyttetomter på fjellet.
Kontaktperson er Lillian Gamst.

Kommunen prøver gjennom denne oversikten å yte litt ekstra service for de som er på boligjakt og for de som ønsker å leie ut eller selge. Alle tilbakemeldinger er velkommen, og dersom noen har noe på hjertet er det bare å bruke skjemaet under.

Dyrøy kommune tar ikke på seg ansvar for forhold som ligger utenfor kommunens herredømme.

Se også boligannonser for Dyrøy på www.finn.no, fritidseiendommer på www.finn.no eller landbrukseiendommer i Troms på www.gardsbruk.no.