Foto i toppmeny
Tekststørrelse: A A A

Tysk flagg Engelsk flagg

Folkeavstemning kommunereform

Nei-flertall til spørsmål om kommunesammenslåing

87,92 prosent sier nei til kommunesammenslåing med Salangen og Bardu. Det ble resultatet etter en rådgivende folkeavstemning i Dyrøy.

Folkeavstemning kommunereform

Informasjon om folkeavstemning

Er du født i år 2000 eller tidligere og er folkeregistrert som bosatt i Dyrøy pr. 1. mai 2016, kan du avgi din stemme til følgende spørsmål: Vil du slå sammen Dyrøy, Salangen og Bardu til en kommune? Slik stemmer du:

Folkeavstemning kommunereform

Du kan brevstemme!

Dyrøy kommune avholder rådgivende folkeavstemning om kommunesammenslåing 29. og 30. mai. Hvis du står i manntallet (folkeregistrert i Dyrøy før 1. mai 2016) og er født i 2000 eller tidligere kan du avgi stemme. Dersom du ikke har anledning til å møte opp i stemmelokalet 29. eller 30. mai, så kan du brevstemme.

Folkeavstemning kommunereform

Folkemøte om kommunereformen

Det nærmer seg folkeavstemning om kommunereformen. I den forbindelse vil det bli avholdt et folkemøte i Nordavindshagen 23.5. kl 19.00.

Folkeavstemning kommunereform

Intensjonsavtale

Intensjonsavtale for etablering av en ny kommune bestående av Bardu, Salangen og Dyrøy er tidligere blitt framforhandlet. Det er denne som danner grunnlaget for folkeavstemningen 29. og 30. mai. Hele avtalen kan leses her.

Folkeavstemning kommunereform

Står du i manntallet?

Kommunestyret i Dyrøy har vedtatt at det skal være en rådgivende folkeavstemning i forbindelse med den pågående kommunereformen. For å kunne stemme må du stå i manntallet. Du kan undersøke om du står i manntallet ved å oppsøke kommunehuset. Manntallet er lagt ut til gjennomsyn ved servicetorget.